MAX Sahne ile çocuk oyunlarının perdeleri dijitalde aralanıyor 

DİZİ 19.04.2021, 11:28 19.04.2021, 15:26
MAX Sahne ile çocuk oyunlarının perdeleri dijitalde aralanıyor 

Yepyeni bir dijital tiyatro platformu olan MAX Sahne, Uygur Sanat Tiyatrosu iş birliği ile 23 Nisan’da ailelerle dijital ortamda bir araya geliyor.

Türkiye’deki 30 yılı aşan yolculuğunda, paylaştıkça artan mutluluğu kalpten kalbe taşıyarak pek çok ana eşlik eden Algida, 23 Nisan’da aileleri “Haydi Oyuna!” diyerek MAX Sahne’ye, çocuk tiyatrolarını izlemeye davet ediyor. Çocukların hayal gücü ve kişisel gelişimleri için sanatın ve oyunların önemine odaklanan Algida, Max ile ailelere birbirinden keyifli oyunlarla mutluluğun perdelerini aralıyor.  

Ebeveynlerin çocuklarına evde sunabilecek faydalı içerik ve aktivite arayışlarından yola çıkan Algida, çocukları ve ailelerini sanat çatısı altında bir araya getirerek mutluluğu yaymaya devam ediyor. Özellikle pandemi döneminde tiyatroların perdelerini kapatmasıyla birlikte yaşadığı zorluklara kayıtsız kalmayan Algida, Max Sahne ile sanata ve tiyatrolara olan desteğini Uygur Sanat işbirliğiyle dijital platforma taşıyor.

Birbirinden eğlenceli 7 farklı tiyatro oyunu 

Online olarak yayınlanacak birbirinden eğlenceli 6 farklı oyun, çocukların hayal gücü ve kişisel gelişimlerinin yanı sıra ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte evde verimli zaman geçirmelerine de fırsat veriyor. 

İzleyiciler, her oyunun sonunda en çok sevdikleri karakterleri seçerek finaldeki Max Özel Oyunu’nun kurgusunun oluşmasına katkı sağlayacak. Böylelikle son oyun, izleyicilere en çok ilham veren ve onlar tarafından en çok sevilen karakterlerin bir araya getirilmesiyle oluşturulacak. 

Yorumlar (0)