Medyapım'dan yeni uyarlama müjdesi

DİZİ 27.06.2020, 14:43 29.06.2020, 09:15
Medyapım'dan yeni uyarlama müjdesi

Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj gibi dizileri ekranda olan Medyapım, yeni bir dizi projesi için kolları sıvadı. Dünyaca ünlü İngiliz dizisi Doctor Foster, Medyapım tarafından uyarlanacak. Yapım şirketi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bu bilgiyi takipçileriyle paylaştı.

Doctor Foster dizisi, 2015 - 2017 yılları arasında BBC One'da yayınlandı. Doctor Foster, 5'er bölümden oluşan iki sezonuyla toplam 10 bölüm ekrana geldi. Dizinin 2021 yılından ekranlarda olması beklenirken, hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

Doctor Foster dizisinin konusu ne?

Doctor Foster dizisi Gemma Foster karakterinin etrafında şekilleniyor. Parminster Tıp Merkezi'nde çalışan bir doktor olan Foster, Simon ile evlidir ve 12 yaşlarında bir oğulları vardır. Dizinin başında Foster, işe yetişmek için acele bir şekilde hazırlanırken eşinin atkısını takar. İşe vardığında ise atkıyı asmak üzereyken atkıda sarı bir saç teli olduğunu fark eder.

O andan itibaren Gemma, eşiyle ilgili büyük kuşkular duymaya başlıyor. Sürekli onu aldatmış olabilme ihtimalini düşünüyor. Büyük bir şüpheye düşen Gemma, gördüğü her sarı saçlı kadına kuşkuyla yaklaşıyor. Sonrasında ise olayları bir dedektif gibi soruşturmaya başlıyor. Çözmeye çalıştığı şey ise eşinin, kendisini gerçekten aldatıp aldatmadığı oluyor.

Yorumlar (0)