Mehdi'nin öfkesi büyüyor

DİZİ 21.10.2020, 10:38 22.10.2020, 09:18
Mehdi'nin öfkesi büyüyor

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören “Doğduğun Ev Kaderindir” bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak. 

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizide, Zeynep iş yerinde yakaladığı ikinci şansın sevincini yaşayamadan yine Mehdi’nin başını belaya sokmasıyla sarsılır. Ama Mehdi’ye olan kızgınlığını ikinci plana atarak ailesi için elinden geleni yapmaktan da geri durmaz.

Emine içine düştüğü bunalımdan çıkmak için mücadele eder. En büyük desteği olan Sultan hem evini hem de dükkanı gözden çıkararak kızının o mahalleden kurtulması için büyük bir adım atar. Burhan meselesiyle büyüyen tartışmaların dozu arttıkça başka konulara da sıçrar. Mehdi’nin öfkesi artık adım adım tüm hayatlarını ele geçirmeye başlar. Zeynep’in huzur bulduğu tek yer artık iş yeridir.

Yaşanan her şeyin ortasında kalan Müjgan kendini Mehdi’nin gözünde aklamak için yine kurban olarak Zeynep’i seçer. Zeynep artık kendinden taviz vermemek için direnirken ilk kez Mehdi’nin öfkesinin hedefi haline gelecektir.

Yorumlar (0)