Mehmet Günsür "Devils" dizisinde!

DİZİ 31.08.2022, 09:05 01.09.2022, 11:33
Mehmet Günsür "Devils" dizisinde!

Son yıllarda Türkiye yapımı dijital projelere ağırlık veren oyuncu Mehmet Günsür,  La compagnia del cigno, Lea - Un nuovo giorno ve Figli gibi yabancı yapımlarda da rol aldı. Ayrıca Fransa-İtalya ortak yapımı olup hikâyesi finans dünyasında geçen Devils dizisinin 2. sezon finalinde de izleyicinin karşısına çıktı.

Başrollerinde Alessandro Borghi, Patrick Dempsey, Laia Costa, Kasia Smutniak, Lars Mikkelsen, Malachi Kirby, Paul Chowdhry, Pia Mechler, Harry Michell ve Sallie Harmsen’ın yer aldığı ve Guido Maria Brera’nın romanından uyarlanan ‘Devils’, ikinci sezonunda Brexit Referandumu’nu çevreleyen haftalara doğru hızlı bir şekilde ilerliyor. İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararının geniş mali etkileri ve Londra merkezli Amerikan yatırım bankası NYL’de gerilim sürüyor. Dominic ve Massimo ise riskli yatırımlar kovalarken Çinli yatırımcılar ve teknolojinin spekülatif oyunlarıyla karşı karşıya kalıyor.

RaniniRV'nin haberine göre; Günsür ise NYL ile bir araya gelen bir Arap şeyhi olarak ekranda yer alıyor. 2. sezon bölümleri ilk olarak Nisan ayında yayınlandı. BluTV, Ağustos ekranıyla dizinin yeni sezonunu kataloğuna kattı.

Yorumlar (0)