Melike İpek Yalova'dan boşanma açıklaması

DİZİ 22.02.2021, 10:56 23.02.2021, 10:32
Melike İpek Yalova'dan boşanma açıklaması

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan Melike İpek Yalova, 7 yıl aşk yaşadığı yapımcı Altuğ Gültan ile 2019'da İzmir'de düzenlenen törenle evlenmişti. Dizi çekimleri için Adana'da olan oyuncu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Gültan ile boşanma kararı aldıklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu şu ifadeleri kullandı: “Yollarımızı ayırıyor olduğumuz doğru fakat yanlış anlaşılan bir duruma açıklık getirmek isterim. Biz birlikteliğimiz boyunca birbirimize en başta hep dost ve yol arkadaşı olduk. Evliliği sonlandırma kararımızı da uzun bir süre önce, bizim için en doğrusunun bu olduğuna inanarak ve defalarca üzerine konuşarak yine birlikte aldık; ortak kararımızdır.

İçinde olduğumuz süreci yönetirken çok kıymet verdiğimiz ailelerimizin incinmemesi birinci önceliğimiz. Sevdiğimiz insanları korumak adına, bu konunun hak ettiği medeniyet çerçevesinde sakin ve sessizce ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, çalışacağız. Sizlerden de konuyla ilgili hassasiyet ve anlayışı rica ederiz.”

Yorumlar (0)