Melis Sezen: "Aldatıldım, hem de birkaç kez"

DİZİ 07.10.2020, 12:02 08.10.2020, 10:53
Melis Sezen: "Aldatıldım, hem de birkaç kez"

Kanal D’de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek ‘Sadakatsiz’ dizisinin başrollerinden Melis Sezen, Milliyet'e konuştu. Diziye dair açıklamalarda bulunan Sezen “Bir kadın olarak gurur duyarak söylüyorum ki, kadınların hiçbir zaman ‘değersiz’ konumunda olmadığını ve olmayacağını anlatıyoruz. Eminim ki birçok kişi bu hikayede kendinden parçalar bulacak, empati yapabilecek” dedi.

Genç oyuncu canlandırdığınız Derin karakterini şöyle anlattı, Derin, 24 yaşında, sıcakkanlı, hayat dolu ve enerjik bir kadın. Tamamen duygularıyla hareket eden, inandığı şeylerden vazgeçmeyen biri. Yurt dışında moda tasarımı okumuş. Bir atölyesi var, orada çalışıyor. Ailesi ise Tekirdağ’ın en çok tanınan isimlerinden...

Küçük bir yerde yaşamalarından tanınan bir ailenin kızı olmasının baskısını üzerinde hissediyor. Bu onu zaman zaman çok sıkıştırıyor. Derin bana göre hem çok güçlü ve dayanıklı hem de çok kırılgan ve duygusal. Hayata karşı tutkulu genç bir kadın."

"Siz hiç aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?" sorusuna ise "Hiç aldatmadım ama aldatıldım, hem de birkaç kez. Maalesef ki herkesin başına gelebilecek ve çoğu insanın yaşadığı bir şey, aldatılmak. Herkesin kendinden parçalar bulacağına inanıyorum." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)