Menajerimi Ara dizisine eleştiri!

DİZİ 03.11.2020, 09:49 04.11.2020, 09:17
Menajerimi Ara dizisine eleştiri!

Star TV'nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi 'Menajerimi Ara' dizisinde izleyenler bir konudan şikayetçi.

Kadrosunda; Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu ile genç oyuncular Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Yaprak Medine ve Burak Tozkoparan'ın yer aldığı dizi ünlüler dünyasının perde arkasını ve iş yaşamanının zorluklarını anlatıyor.

Her hafta farklı bir ünlü oyuncunun kadroya konuk olduğu ve kendisini canlandırdığı dizi son haftalarda konuk oyuncu seçimleri açısından eskisi kadar başarılı bulunmuyor.

Dizinin ünlü isimler ve menajerleri arasında geçen hikayelerin daha heyecanlı olduğunu düşünen izleyenler ilk bölümlerdeki gibi daha ünlü konukların gelmesini istediklerini beliren mesajlar paylaşıyor.

Dizinin geçen pazar akşamı yayınlanan bölümünde yer alan ve usta oyuncu Arif Erkin'in konuk olduğu sahnede mafya, aşiret ve romantik komedi dizilerine yapılan göndermeler de beğeni toplarken "İşte böyle usta ve daha ünlü isimler gelsin" yorumları yapıldı.

Daha önce; Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Çağatay Ulusoy, Gökçe Bahadır, Demet Akbağ, Rıza Kocaoğlu, Derya Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Burçin Terzioğlu gibi isimlerin konuk olduğu diziye ilerleyen bölümlerde İbrahim Tatlıses ve genç oyuncu Pınar Deniz'in de misafir olacağı konuşuluyor.

Öte yandan; birkaç bölümdür dizide adı geçen ve konuk oyuncu olacağı tahmin edilen oyuncu Serhat Teoman da kadroya ajansın eski menajerlerinden Serkan rolüyle dahil oldu. Teoman, önümüzdeki Pazar akşamı yayınlanacak olan 12. bölümde izleyici karşısına çıkacak. 

Yorumlar (0)