Menajerimi Ara’da heyecan dorukta

DİZİ 01.02.2021, 11:37 01.02.2021, 17:09
Menajerimi Ara’da heyecan dorukta

Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın pazar günü ekrana gelecek 24. bölümününden ön izleme sahnesi yayınlandı. Dizinin hemen ardından yayınlanan yeni bölümün ön izleme sahnesinde; Çınar Feris’e yeni bir teklif yaptığı sırada Feris ona hamile olduğunu söylüyor.

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’ dizisinin Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ece Dizdar ile Oral Özer’ın konuk olduğu 23. bölümü dün akşam izleyiciye keyifli anlar yaşattı. Ego Ajans bu hafta bir yandan Gülben Ergen’in yoğun programıyla mücadele ederken diğer yandan daha önce yapılan bir sözleşme ihlali sebebiyle büyük bir tazminat davasıyla karşı karşıya kaldı.

Barış’ın peşindeki gizemli kişi serbest bırakıldıktan sonra gizlice Dicle’nin evine girerek ona zarar vermeye çalışırken bu durumdan Dicle’yi Barış kurtardı. Gülben Ergen’in Feris’e hamile olabileceğini söylemesinin ardından Feris test yaparak hamile olduğunu öğrendi. 24. bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise; Çınar Ego’da yaşanan krizlerin ardından Feris’e, Ego’dan ayrılarak birlikte ajans kurmayı teklif ettiği sırada Feris yakın arkadaşı Çınar’a hamile olduğunun haberini veriyor.

‘Menajerimi Ara’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken, senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenirken, oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor.

Yorumlar (0)