Metro istasyonunda "Alef" sürprizi

DİZİ 06.04.2022, 11:08 07.04.2022, 10:10
Metro istasyonunda "Alef" sürprizi

BluTV’nin başarılı yapımı ALEF'in yeni sezonu “ALEF: Mâl-i Hülya” 7 Nisan’da yayınlanacak ilk dört bölümüyle izleyicilerini İbn-i Sina'dan Osmanlı bimarhanelerine kadar uzanan kadim tıbbi öğretilerin gizemli dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor. Tarihi-mistik arka planıyla “ALEF: Mâl-i Hülya” izleyicilerin heyecanını zirveye taşımak için bir sürpriz yaptı.

Pazartesi günü Zorlu AVM’nin metro çıkışından geçen yolcular, kudüm, ney, kanun ve rebap enstrümanlarıyla “ALEF: Mâl-i Hülya” dizi müziklerini çalan profesyonel sanatçılarla karşılaştılar.

 Yeraltında 40 dakikalık “ALEF: Mâl-i Hülya” konseri

“ALEF: Mâl-i Hülya”nın dizi müziklerini ilk sezonda da olduğu gibi Mercan Dede’nin bestelediği eşsiz eserlerle yirmişer dakikalık iki konser veren “ALEF: Mâl-i Hülya” müzisyenleri,  metro istasyondan geçen yüzlerce kişiyi mest etti. Geçen yolcular müziğin de etkisiyle “ALEF: Mâl-i Hülya”nın mistik dünyasını deneyimlemiş oldu. Pek çok kişi sosyal medya hesaplarından bu anları paylaştı.

7 Nisan Perşembe günü ilk dört bölümüyle yayınlanacak olan,  başrollerini Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı MAY Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryaki otururken; müziklerini ilk sezonda olduğu gibi Mercan Dede'nin bestelediği “ALEF: Mâl-i Hülya”’nın senaryosu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil tarafından yazıldı ve Mustafa Altıoklar dramaturg olarak görev aldı.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosunda Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos ve Ahsen Türkyılmaz da yer alıyor.

“ALEF: Mâl-i Hülya” 7 Nisan Perşembe ilk 4 bölümüyle sadece BluTV’de.

Yorumlar (0)