Mini dizi "In the Dark" polisiyeseverlerle buluşuyor

DİZİ 17.05.2021, 10:42
Mini dizi "In the Dark" polisiyeseverlerle buluşuyor

Pek çok sürükleyici yapımı ekranlara taşıyan BBC First, bu kez bir oturuşta izlenecek dört bölümlük mini dizi In the Dark’ı polisiye severlerle buluşturuyor. İzleyecek yeni dizi arayanlar gerilimin ve gizemin akışında sürüklenirken asla sıkılmayacaklar. Polisiye ve suç tutkunları türünün en iyi örneklerinden birini, 24 Mayıs ve 31 Mayıs tarihlerinde saat 21:55’te Digitürk 114. ve Tivibu 143. Numaralı kanalda yer alan BBC First ekranlarında izleyebilecekler.

İngiliz yazar Mark Billingham‘ın romanından uyarlanan In the Dark güçlü kadrosuyla polisiye severlerle buluşuyor. Ordinary Lies, The Driver gibi yapımlardan aşina olduğumuz Bafta ödüllü yazar Danny Brocklehurst, güçlü kalemiyle ele aldığı nefes kesici bir hikaye ile bizleri baş başa bırakıyor.

Bir çırpıda izleyip bitireceğimiz yapım, her biri altmış dakikalık dört bölümüyle adeta bir film atmosferi yaratıyor. Ünlü oyuncu MyAnna Buring (Ripper Street, Downton Abbey, The Twilight Saga) güçlü ve gözü kara dedektif Helen Weeks, Shameless dizisinden hatırlayacağımız Ben Batt ise Helen’in ortağı rolüyle karşımıza çıkıyor.

Yorumlar (0)