"Misafir" için ne dediler?

DİZİ 10.11.2021, 09:25 11.11.2021, 09:31
"Misafir" için ne dediler?

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, “Oasis” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek, FOX’un yeni dizisi “Misafir” yarın akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran dizide; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in (Buğra Gülsoy) umut dolu hikayesi konu alınacak.

“Misafir” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan, dizinin başrollerinden Hazal Kaya rolüyle alakalı: “Gece; benim pek çok sebepten bağ kurmakta zorlandığım bir karakter oldu ama onu keşfetmeye çalışma süreci de çok zevkliydi benim için.” dedi.

Başarılı oyuncu Buğra Gülsoy: “İzleyicileri sıcak, hayatın içinden, gerçek duyguların işlendiği, acısıyla tatlısıyla bütün ailelerin seveceği bir hikaye bekliyor.” dedi.

Sevilen oyuncu Ozan Dolunay ise: “Benim bu dizide en çok beğendiğim şey; umudumuzu yitirdiğimiz anda bile, umudun hep var olduğunu bize anlatan sıcak, samimi bir hikaye olması. Özellikle bu süreçte izleyiciye iyi geleceğini düşünüyorum.” diyerek, tüm ekiple uzun zamandır çalıştıklarını ve heyecanlı olduklarını da belirtti.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimlerin de yer aldığı, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı “Misafir” ilk bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de FOX’ta!

Yorumlar (0)