“Mükemmel Eşleşme”de neler olacak?

DİZİ 30.07.2022, 10:04 01.08.2022, 10:40
“Mükemmel Eşleşme”de neler olacak?

Birbirinden iddialı yapımlarla ekranlara damgasını vuran TRT 1’in yeni dizisi “Mükemmel Eşleşme” bu akşam üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

Dizide görücü usulü evliliğe şiddetle karşı olan Kerem, Pınar’la ailesinin zoruyla buluşmuş ve görüşmüş ancak sonrasında ondan etkilenmeye başlamıştır. Aynı zamanda Pınar’la aynı iş yerinde çalışmaya başlayan Kerem, Pınar’ın disiplininden, çalışkanlığından, başarılı bir iş kadını olmasından, yardım severliğinden ve iyi niyetinden çok hoşlanmaktadır. Pınar’ı ikna edip ailelerin de tanışmasına vesile olan Kerem, tanışma yemeği sırasında bir karar verir. Artık emindir, Pınar’la evlenmek istiyordur.

Kerem, Pınar’a sürpriz bir evlenme teklifi organize eder. Kerem’in Pınar’a evlenme teklifi edeceğinden herkes haberdardır ve herkes bu oyunun bir parçasıdır. Pınar’ın iş yerinde, herkesin gözleri önünde evlenme teklifini yapan Kerem, Pınar’ı büyük bir şoka uğratır. Kerem’in evlenme teklifi karşısında şoke olan Pınar ne diyeceğini bilemez ve o ortamı hemen terk eder. Pınar’ın hiçbir şey demeden gitmesi, Kerem’i alt üst eder. Kerem ve Pınar arasında bundan sonra yaşanacaklar büyük bir merak konusudur. Artık hiçbir şey ikisi de için de, eskisi gibi olmayacaktır.

Kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı "Mükemmel Eşleşme " 30 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de TRT 1'de...

Yorumlar (0)