Mustafa arada kalıyor

DİZİ 14.11.2020, 16:37 16.11.2020, 10:29
Mustafa arada kalıyor

Çekimleri Kapadokya’nın eşsiz doğasında gerçekleştirilen, başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent’in paylaştığı “Maria ile Mustafa” bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle ekranda olacak. 

Dizide, Eda’nın yıllar sonra ortaya çıkması Maria ile Mustafa’nın arasının açılmasına sebep olur. Mustafa bir yandan Eda’yı Galip’ten kurtarmaya çalışırken bir yandan da Maria’ya kendini ifade etmeye çalışır. İkilinin arası düzelme yoluna girerken Gonca ve Galip’in kurduğu tuzak çok daha büyük bir krize neden olacaktır.

Nisan ve Rüzgar’ın birlikte kaçtıklarını anlayan Zeyno, durumu Kudret’e söyler. Kudret ikisini yakalayacağı sırada Rüzgar ve Nisan’ın aldıkları büyük karar, herkesi şok edecek niteliktedir.

Nadire, Maria’nın Mustafa’ya olan aşkını da gördükten sonra Nihat’la ilgili bir karar alır. Nihat ise kendisiyle ilgili yıllar önce gömdüğü bir gerçekle tekrar yüz yüze kalır. Bu gerçek Nadire ve Nihat ilişkisini ne yönde etkileyecektir?

İclal, Çiçek’le yüzleşmeye gittiğinde hiç beklemediği bir şey olur. Şahin’in de oraya gelmesiyle iyice çıkmaza giren olaylar, Çiçek’in aldığı karar konakta bomba etkisi yaratır.

Yorumlar (0)