Mustafa, Figen’i korumak için gerçekleri gizliyor

DİZİ 27.12.2023, 11:25 27.12.2023, 15:10
Mustafa, Figen’i korumak için gerçekleri gizliyor

Kanal D’nin, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı dizisi Dilek Taşı, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dram yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Dilek Taşı’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Figen, Mustafa’ya sorduğu sorunun yanıtını beklemektedir. Mustafa ise Figen’i korumak için gerçeklerden bahsedemez. Figen ve Mustafa arasında esen soğuk rüzgâr ikisini de çok üzmektedir.

Figen, aldığı kararla kendi yolunu çizdiğini düşünürken Mustafa’dan gelen bir telefon ikilinin kaderini etkileyecektir. Büyük aile sırlarının açığa çıktığını öğrenen Harun bazı kararlar alır. Bu kararlar, birilerini ailenin dışına iterken birilerini de aileye dahil edecektir.

Rona ailesinde dengeler değişirken Kenan da yeni bir plan yapar. Bu planın sonunda Sevda ile tüm geleceğini değiştireceğini düşünürken hesapta olmayan bir engelle karşılaşır. Aras, öğrendiği gerçeklerin ağırlığını daha fazla taşıyamaz. Kenan da elindeki kozları, geleceğine engel olmasınlar diye kullanacak kadar gözü karartmıştır. Bu iki büyük sır Rona ailesinin kapısından girerse yer yerinden oynayacaktır.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yorumlar (0)