Mustafa sözünü tutmak için tehlikeli bir yola çıkıyor

DİZİ 13.12.2023, 10:48 13.12.2023, 17:29
Mustafa sözünü tutmak için tehlikeli bir yola çıkıyor

Kanal D’nin, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı dizisi Dilek Taşı, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dram yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Dilek Taşı’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Figen’in Rona ailesinin masasına oturması ve ailesine yapılan haksızlığın hesabını sorması herkesi şaşırtır. Figen’in emriyle masaya Asuman ve Ebru’nun da oturması Macide’yi çileden çıkartır. Figen Ronaların parasına tamah etmeyeceğini insanlık ders verircesine anlatır. Efkan, Sevda ve Kenan’ın yurt dışına kaçmasına engel olur.

Dündar, Efkan’ın elinden Sevda’yı kurtarıp ailesine teslim eder. Bu esnada Dündar’ın Rüçhan’a olan özel ilgisi de açığa çıkar. Dündar tarafından ciddi bir şekilde uyarılan Efkan geri adım atmaz, Sevda’yı kaçırır. Efkan, Sevda’yı esir almanın yanı sıra Kenan’la da oyun kurar. Bu oyunun kurallarına göre Sevda’yı Kenan’dan uzaklaştırmanın yolu Kenan ve Figen’in evliliğidir. Figen’i Mustafa’nın canı konusunda tehdit ederek bu evliliğe ikna etmeye çalışır. Olanları duyan Mustafa, Figen’e söz verir. Sevda’yı kurtaracak ve bu evliliği engelleyecektir. Mustafa, sözünü tutmak için karşılaşacağı tehlikelerden habersiz yola çıkar.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yorumlar (0)