'Nalan’dan hayal kurmayı öğrenecek

DİZİ 02.04.2021, 09:58 03.04.2021, 09:05
'Nalan’dan hayal kurmayı öğrenecek

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği merakla beklenen “Camdaki Kız”, 8 Nisan Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor. Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan, izleyicinin heyecanla beklediği Camdaki Kız’da Burcu Biricik, Nalan karakterini canlandırıyor. Dizi için gerçekleştirilen fotoğraf çekiminden Biricik’in karakterini yansıtan özel bir kare yayınlandı.

Adeta bir masal prensesini andıran Biricik; “Camdaki Kız, benim için çok heyecan verici ve seyircideki karşılığını da merakla beklediğim bir proje. Nalan, naifliğinin ve güler yüzünün ardında aslında büyük acılar ve hüzün saklamasına rağmen hayal kurmaktan ve masallara inanmaktan vazgeçmeyen bir karakter” yorumunda bulundu.

Güzelliğiyle göz dolduran, saf ve naif karakteriyle sevilen, küçüklüğünden bu yana el bebek gül bebek büyütülen, dışarıdan bakıldığında kusursuz görünen bir hayatı olan Nalan’ı canlandıran Biricik; “Burcu olarak hayata çok daha gerçekçi bir pencereden baktığım için hayal kurmayı Nalan’dan öğreneceğimi düşünmek beni daha da heyecanlandırıyor” dedi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırıyor. Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alıyor. Camdaki Kız’ın yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.

Camdaki Kız 08 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de..

Yorumlar (0)