Neslihan Yeldan "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" kadrosunda

DİZİ 03.03.2023, 14:18 04.03.2023, 10:58
Neslihan Yeldan "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" kadrosunda

Show TV’nin BKM imzalı büyük ilgi gören dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dün akşam heyecanın bir an olsun hız kesmediği bir bölümle izleyicileriyle buluştu. Dizi sosyal medyada beğeni dolu yorumlar alırken, #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi 3 saat 40 dakika Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı.

Final sahnesinde Derya’nın kapısını ise sürpriz bir misafir çaldı. Aniden üvey ablası Asuman’ı karşısında gören Derya büyük bir şaşkınlık yaşadı. Dizide Derya karakterinin ablası ‘Asuman’ olarak izleyici karşısına çıkan Neslihan Yeldan ters köşe bir rolle Karabayır’daki yerini aldı.

Derya’nın üvey ablası olan ‘Asuman’ hayatı boyunca yaşadığı her kötü olaydan Derya’yı sorumlu tutar. Derya’yı her zaman kıskanıp babasının ona olan sevgisini hazmedemeyen Asuman, kocası tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra soluğu İstanbul’da Derya’nın kapısında alır. Tüm olumsuzluklarda olduğu gibi bunun da sebebini Derya’dan bilen Asuman, yapacağı hamlelerle Derya’ya huzursuz günler yaşatacak. Üstelik Derya’nın kimsenin bilmediği sırrından da haberdardır. Derya’nın yakınındaki herkes artık Asuman’ın hedefindedir.

Yorumlar (0)