Netflix dizisi Wednesday, 1 milyar izlenmeyi geçti!

DİZİ 19.12.2022, 09:32 19.12.2022, 15:02
Netflix dizisi Wednesday, 1 milyar izlenmeyi geçti!

Tim Burton’ın yönettiği, Addams Ailesi’nin yan ürünü Wednesday, Netflix’te Stranger Things (4. sezon) ve Squid Game’in başardığı dönüm noktasına ulaştı.

Korku-komedi dizisi, çıkışından bu yana üç hafta içinde 1 milyar saat izlenmeyi geçti ve 150 milyondan fazla evde izlendi. Wednesday, şu anda Netflix’teki en popüler ikinci dizi konumunda.

Wednesday, 16 Kasım’da platformda yayınlandı ve o zamandan beri sosyal medyada en çok konuşulan, takip edilen dizilerin başında geliyor. Lady Gaga’nın Wednesday Addams’ı oynayan Jenna Ortega’yı canlandırdığı "Woe What a Night" adlı dans videosu TikTok’ta 10 milyon izlenmeyi geçerken, #wednesdayaddams hashtagi 18 milyar görüntülenmeye sahip. Ayrıca dizi, The Cramps’ın Goo Good Muck şarkısının Spotify’da yükselmesine yardımcı oldu; şarkı, 16 milyon dinlenmeyi geçti.

Wednesday, American Horror Story’de oynayan Evan Peters’lı biyografi drama dizisi Dahmer - Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi’ni de tahtından etti. Dahmer, 28 günde 856.2 milyon saat izlenmeye ulaşırken, Wednesday, daha kısa sürede 1 milyar izlemeyi geçti. Dahmer’in 1 milyar izlemeyi geçmesi 60 gün sürdü.

Yorumlar (0)