Niyazi’nin maskesi düştü

DİZİ 14.02.2022, 11:54 15.02.2022, 13:51
Niyazi’nin maskesi düştü

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi Yargı’nın yayınlanan yeni bölümü yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen 20’ inci bölümü ABC1 kategorisinde 10.36 reyting yüzde 21.92 izlenme payı ile AB kategorisinde ise 10.27 reyting yüzde 25.02 izlenme payı ile günün en çok izlenen yapımı oldu. Niyazi’nin maskesinin düştüğü bölümde hedefe ulaşmayı başaran Ilgaz ile Ceylin’in zaferi kısa sürdü. Çaresiz kalan Niyazi onu kimin tuttuğunu söyleyemeden hayatına son verdi.

Dikkat çeken hikayesiyle övgü dolu yorumlar alan Yargı’nın dün akşam ekrana gelen yeni bölümü yine çok konuşuldu. Başından beri suçu Göksu’nun üzerine atmaya çalışan Niyazi’nin suçu ortaya çıktı. Test sonuçlarını değiştiren kişinin Niyazi olduğunu öğrenen Ilgaz ve Ceylin, Niyazi’nin peşine düştü ancak kaçacak yerinin kalmadığını anlayan Niyazi son çare kendisini akan trafiğin ortasına attı ve hayatını kaybetti. Ilgaz ve Pars’ın istediği gibi Ilgaz’ın dosyasının Pars’a geçmesi ikiliyi sevindirse de dosyası elinden alınan yeni savcı Derya’nın kendisini her şeye rağmen sürece dahil etmesi dikkat çekti.

Yaşanan onca şeyden sonra kendisini Ilgaz ile Ceylin’in arasında patlamaya hazır bir bomba olarak gören Çınar’ın isyanının izleyiciyi derinden etkilediği bölümde Serdar, Çınar’ın başını bir kez daha belaya soktu. Çınar’ın bu durumdan kendisini nasıl kurtaracağı ise akıllarda soru işareti yarattı. Ilgaz’ın meslek hayatındaki açıklarını bulmaya çalışan Yekta, Seda’dan aldığı tavsiyeyle Erguvan ailesini de hedefi haline getirdi. Ilgaz ile Ceylin’e aynı anda saldırmakta kararlı olan Yekta’nın bir sonraki hamlesinin ne olacağına izleyenler, ‘Yargı’nın önümüzdeki bölümlerinde tanıklık edecek.

Yargı, #İhanet ve #yargı etiketleriyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Dizinin karakterleri ise saatler boyunca TT listesinde yer alarak geceye damga vurdu. Ceylin ve Ilgaz’ın sahneleri izleyicilerden oldukça beğeni aldı.

Yorumlar (0)