"Obi-Wan Kenobi"nin devam bölümleri gelebilir

DİZİ 30.06.2022, 10:54
"Obi-Wan Kenobi"nin devam bölümleri gelebilir

Disney Plus'ın Star Wars dizisi "Obi-Wan Kenobi"nin devam bölümlerinin gelebileceği belirtildi.  

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, Radio Times’a konuşan yönetmen Deborah Chow, dizinin “mini bir dizi” ve “kendi başına bağımsız bir hikâye” olarak tasarlandığını ancak yine de anlatılabilecek daha çok hikâye olduğunu söyledi.

Chow, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Yani, elbette anlatabileceğiniz daha çok hikâye var. A New Hope’a ulaşmamıza 10 yıl daha var ve Obi-Wan Kenobi gibi bir karakterle, bazen onu kumların üzerinden geçerken izlemek bile ilginç gelebilir. Kim bilir? Şu anda yeni bir sezon hakkında bir şeyler söylemek zor ama başta niyetlenen bu değildi.”

'KEŞFEDİLECEK DAHA ÇOK ŞEY VAR'

Radio Times’a konuşan oyuncu Hayden Christensen, ikinci bir sezon için açık olduğunu dile getirerek, "… Bu karakterle devam etmeyi çok isterim. Sonuçta keşfedilecek daha çok şey olduğunu düşünüyorum ve bunu yapmak için çok heyecanlıyım" dedi. 

Dizinin başrolünde yer alan Ewan McGregor da kısa süre önce GQ’ya konuşarak ve yeniden Obi-Wan olmanın kendisini mutlu edeceğini belirtti. McGregor, "Umarım bu Obi-Wan’la ilgili son rolüm değildir. Diziyi yaparken çok eğlendim, eminim Alec Guinness’a dönüşmeden önce birkaç hikâye daha düşünebiliriz, değil mi?" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)