Oktay Kaynarca'dan EDHO açıklaması

DİZİ 01.11.2021, 08:51 02.11.2021, 09:29
Oktay Kaynarca'dan EDHO açıklaması

Geçtiğimiz hafta 200. bölümüyle yeni sezona başlaması beklenen EDHO fragmanları yayınlanmasına rağmen ekrana gelmemişti. Diziyle ilgili ne olacağı merak edilirken başrol oyuncularından Oktay Kaynarca'dan açıklama geldi.

Kaynarca Instagram hesabından yaptığı paylaşımla EDHO tutkunlarını şoke etti. Oktay Kaynarca gönderisinde şu ifadeleri kullandı; "At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attın indiğinde fethettiğini yönetebilmektir.” Cengizhan…
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi aileden biri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize alırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarımıza sonsuz teşekkür ederim...

7 yıl birlikte yolda yürüdüğüm, birçok rekoru, birçok başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplini ve Yaşadıklarımıza rağmen sabrımız için yüreklerimizden öpüyorum.

Ellerinize Yüreğinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın"

atv yönetiminden henüz bir açıklama yapılmamakla birlikte Oktay Kaynarca'nın açıklamaları da göz önüne alındığında 200. bölümün final bölümü olacağı ve önümüzdeki Salı ekrana gelerek dizinin bitmesi bekleniyor. Öte yandan final bölümü yapılmadan da dizinin bitirilme ihtimali var. Kanal yönetiminden yapılacak açıklamanın ardından emrak edilen sorular cevabını bulacak.

Yorumlar (0)