Ömer Arif şantajcıyı öldürdü

DİZİ 19.04.2022, 13:12 20.04.2022, 10:01
Ömer Arif şantajcıyı öldürdü

Yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği atv’nin sevilen dizisi Hakim, yayınlanan üçüncü bölümü ile izleyicileri ekran karşısına kilitledi. İlgi çekici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla pazartesi günleri ekranlara gelen Hakim, #evladımiçin etiketi ile sosyal medyada da çok konuşuldu.

3. bölümde Neler Oldu?

Ömer Arif, aldığı tehdit telefonuyla altüst oldu. Şantajcı, hâkimden para koparmaya çalıştı. Bu gizemli kişinin peşine düşen Ömer Arif, şantajcı ile ilgili bazı bilgiler buldu. Ozan'ın şüpheli ve garip tavırları Deniz'in dikkatini çekti. Onun gerçekte kim olduğunu sorgulaması, Ozan'ın Deniz'den uzaklaşmasına neden oldu.

Azem, oğlunun ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak için Ömer Arif ve Yasemin ile görüşüp, aklındaki sorulara yanıt aradı. Azem, Yasemin’in şüpheleri üzerine katilin Cuma olmadığını öğrendi. Şantajcı Ömer Arif’ten 100 bin dolar istedi. Ömer Arif bu parayı Semra’dan borç olarak istedi. Semra, Ayşe’ye Ömer Arif’in borç istediğinden bahsetti. Parayı bulamadan şantajcı ile buluşan Ömer Arif, şantajcıyı öldürdü. Ömer Arif şimdi ne yapacak? Cuma gerçekleri anlatacak mı? Azem oğlunun katilini bulabilecek mi?

Yorumlar (0)