Ömer düşmanın içine sızmayı başardı

DİZİ 24.10.2022, 12:43 25.10.2022, 11:01
Ömer düşmanın içine sızmayı başardı

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, ‘Teşkilat’ dün yayınlanan elli ikinci bölümüyle ekrana geldi. 

Ömer’in Hartley ile son derece başarılı geçen ilk temasının ardından, sırada Hartley’nin doğum günü partisi vardı. Ömer’in kendini partiye davet ettirerek Hartley’nin evine dinleme cihazı yerleştirilmesine karar verildi. Uzay’ın Celine’le ilgili analizi üzerine bir plan yapıldı.

Doğum gününü paravan olarak kullanan Hartley ve Helen, yabancı devlet temsilcileriyle özel bir toplantı düzenledi. Bu toplantıda terör devleti için atılacak yeni adımlar belirlenecekti. Zehra’nın ekibe dönmesiyle Ömer’le arasındaki gerilim arttı. İkilinin sürekli atışması ekibin gözünden kaçmadı.

Korkut’un yokluğu hissedilince, Efkar hemen durumu anladı. Şekip’ten aldığı bilgiyle Korkut'un olduğu mekana giden Efkar, Korkut’la birlikte oradan çıkmayı başardı. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Necip, adamlarını Korkut’u öldürmeleri için görevlendirdi. Efkar, Necip’in arkasında farklı güçlerin durduğunu öğrenince Korkut’la birlikte bir şeyler yapmaya karar verdi. Bu sırada Necip’in adamları Korkut’un kardeşi Zeynep’i vurunca ortalık iyice karıştı. 

İstanbul Başkonsolosu ile ilgili sıkıntı yaşayan Hartley, konsolostan kurtulmak için Francis’i görevlendirdi. Doğum günü partisi sırasında bu bilgiyi öğrenen Ömer, derhal Halit Başkan’ı uyardı. Bu sırada doğum gününün yapıldığı mekana yakın bir yerde operasyonu takip eden Zehra, kızının Francis’le birlikte olduğunu görünce büyük şok yaşadı. 

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de! 

Yorumlar (0)