Ömer, Hakan'ın gerçek kimliğini öğrendi

DİZİ 23.04.2022, 11:01 25.04.2022, 09:37
Ömer, Hakan'ın gerçek kimliğini öğrendi

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 22 Nisan Cuma akşamı merakla beklenen üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören ‘Kasaba Doktoru’, #KasabaDoktoru etiketi ile sosyal medyaya damgasını vurdu.

‘Kasaba Doktoru’nun üçüncü bölümünde Erol Gümüşok, ameliyatını Hakan'ın yapmasını istedi ancak Hakan kabul etmedi. Operasyonu Hakan’ın yapmasında ısrarcı olan Erol Gümüşok, Hakan'ın bir sırrını kullanarak onu tehdit etti. Arzu, Hakan’a otel yangınına ait görüntüleri verince, Hakan eline geçen bu kozu kullanarak Erol’dan ameliyatı Uluçınar Hastanesi’nde yapacağını ve bunun karşılığında hastanenin eksiklerini tamamlamasını istedi.

Ömer sürekli sürtüşme yaşadığı Hakan’a patladı ve öfkesine hakim olamayınca iki doktor arasında büyük bir kavga çıktı. Mine’nin araya girmesiyle kavga sona erdi. Hızla iyileşen Leyla’ya ikinci bir şans vereceğini söyleyen Hakan, henüz hasta bakamayacağını ama hastanede hizmetli olarak çalışabileceğini söyledi.

Ömer kavganın ardından istifa etmeye karar verdi. Ömer eşyalarını toplamış vaziyette hastaneden çıkarken Mine gelerek bir hastaya bakmasını istedi. Acile gelen ağır vakalar nedeniyle Ömer hastaneden bir türlü çıkamadı. Bu sırada Hakan’ın yaptığı bir konuşmayla çocukluğuna giden Ömer, Hakan’ın aslında hayatını değiştiren Kemal olduğunu anladı. Hakan ise bunu inkar etti.

Yalçın, Erol'un ameliyatının Uluçınar Hastanesi’nde yapılacağını öğrenince küplere bindi. Tüm imkanlarını seferber eden Yalçın, Bülent’i Ömer’i geri getirmesi için görevlendirdi. Ömer, eski hastenesinden gelen bu teklife çok şaşırdı. Ömer vedalaşıp çıkacakken, her şeyi göze alan İhsan, Hakan Hoca’nın aslında Kemal Demir olduğu gerçeğini açıkladı.

Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

‘Kasaba Doktoru’ her Cuma günü saat 20.00’de yeni bölümüyle TRT 1’de…

Yorumlar (0)