Ömer, Leyla’yı evlenmeye ikna edebilecek mi?

DİZİ 21.12.2022, 12:23 22.12.2022, 09:58
Ömer, Leyla’yı evlenmeye ikna edebilecek mi?

TRT 1’in beğeniyle izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’, yirmi sekizinci bölümüyle ekrana geliyor.

Dizide Uluçınarlılar, adaletin sağlanmasıyla rahat bir nefes alırken Hakan ise herkesten gizli elindeki sorunla mücadele etmektedir. Neslihan hem miras davasıyla hemde Yalçın’ı hapse girmekten kurtarmakla meşguldür. Berk ise babasının vurularak hapse düşmesinden dolayı suçlu hissetmektedir. Yalçın’ın nezarethanede yaptığı bir hata, beklemediği durumlara yol açar.

Leyla duygusal bağ kurduğu bir hastanın ameliyatında Hakan’ın tüm uyarılarına rağmen hata yapar ama hasta Nazlı’nın yardımıyla kurtulur. Ömer, Leyla’nın hastaya olan bağından rahatsız olur. Ömer, hasta ile ilgili bir hamle yapınca ikilinin araları açılır.

Mine ve Hakan, Zeynep’i evlatlık almalarının önünde bir engel çıkmayacağından emindir, bir oda hazırlamak için kolları sıvarlar. Bu hazırlıklarına Leyla ve Ömer de dahil olur. Ömer, Leyla’yı evlenmeye ikna etmeye çalışmaktadır.

Hakan, eli ile ilgili öğrendiği gerçek karşısında kontrolünü kaybeder. Yaptığı bir hata Mine ile ilişkisini etkiler. Neslihan’ın hamlesi tüm dengeleri alt üst eder. Hakan gücünü tekrar eline alabilecek midir?

Yorumlar (0)