Ömer ve Gamze arasında gerginlik yaşanıyor

DİZİ 08.05.2023, 14:26 08.05.2023, 17:21
Ömer ve Gamze arasında gerginlik yaşanıyor

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Ömer’, yeni bölümüyle 20.00’de Star’da.

Dizide Hakan'ın evlendiklerini öğrenmesi Ömer ve Gamze'nin içinde olduğu sıkıntılı süreci daha da zorlu hale getirir. Üzerindeki tehdit giderek büyüyen Ömer çareyi Süreyya'yı gerçekleri söylemesi için ikna etmekte bulur fakat işler beklediği gitmez. Ömer’in polisler tarafından gözaltına alınması başta Reşat olmak üzere herkes için şok etkisi yaratır.

Kardeşinin Gamze ile evlendiğini öğrenen Nisa, bunun şaşkınlığını atlatamadan Hakan'ın şantajlarına maruz kalmaya başlar. Artık elinde Nisa’ya karşı güçlü bir koz olan Hakan gözünü iyice karartır ve Zerrin’in karşısına çıkar. Fakat onları bir sürpriz beklemektedir.

Evliliğin mutluluğunu yaşayamadan kendini büyük sorunların içinde bulan Ömer, Gamze'nin sevgisi ve desteği sayesinde güçlü kalmaya çalışır. Ancak Gamze’nin Erdal’a gerçeği söyleyememesi ikili arasındaki gerginliği artırır. Gamze sonunda cesaretini toplayıp Erdal’ın karşısına çıktığında gelen beklenmedik telefon Erdal’ı inanması güç gerçeklerle karşı karşıya bırakır.

Yorumlar (0)