Orhan Kılıç'tan yeni dizi "Sır: İstiridyedeki İnci"

DİZİ 24.04.2021, 12:40 26.04.2021, 09:45
Orhan Kılıç'tan yeni dizi "Sır: İstiridyedeki İnci"

Oyuncu Orhan Kılıç yepyeni bir dizi projesi için hazırlıklara başladı. Kılıç'ın hem başrolde olacağı hem de yönetmenliğini üstleneceği mistik olaylara dayanan dizi "Sır" dünyanın sonunun yaklaşmasıyla birlikte geçmişten bugüne birçok gizemi içinde barındıran bir tarihi kalıntının; derin devlet, CIA, MI6 ve BND’nin (Alman İstihbaratı) mensupları tarafından ele geçirmek için verdikleri mücadeleyi alıyor.

Temmuz ayında çekimlerine başlaması planlanan diziden bir öz hazırlık fragmanı paylaşıldı. Dizide doğa üstü birçok sırrın cevabının içinde olduğu düşünülen bu tarihi kalıntının 3 kapısı bulunmaktadır. İlk 2 kapının açılması ile birlikte dünyanın kaderini değiştireceğinden emin olan ve bu gücün sahibi olmak isteyen; derin devlet, CIA, MI6 ve BND’nin (Alman İstihbaratı) mensupları, 3. kapıyı açacak anahtarın peşine düşmüştür. Kimi mafya, derin devlet, yabancı ve Türk istihbarat mensupları tarafından; kayıp nazi altınlarının saklandığı yer olarak sanılan ve bu büyük servete ulaşmak için son anahtarın peşine düşmüş ve bu uğurda her şeyi göze almış bu gruplar ise dünyanın kaderini değiştirecek bu buluşa, gerçek gücünün farkında bile olmadan, kendi formülleriyle ulaşmaya çalışmaktadır.

Sıradan insanların yaşamını kendi hallerinde sürdürüp gittiği bu dünyada, olaydan haberdar olmuş kurum ve kişiler için işlerin artık karmakarışık bir hal almasıyla birlikte Türk devletinin tüm bahsi geçen insan ve grupları tanıyan, bilen bir kişiye ihtiyaç duymasıyla birlikte ana kahramanımız Batur Aydoslu’ya yeniden göreve dönme fırsatı tanınır. Batur Aydoslu, 45 yaşındadır.

Asker kökenli olmasına rağmen mevcut Türk istihbarat birimlerinin hemen hemen hepsinde görev yapmıştır. Görevi gereği dünyanın birçok yerinde; özellikle Ortadoğu ve Orta Asya’da sıklıkla bulunmuştur. Dolayısıyla tecrübesi, analiz yeteneği çok gelişmiştir. Ve bulunmuş olduğu bölgeleri çok iyi tanımaktadır. En son görev yeri olan Afganistan’da CIA’e çalışan bir Türk subayının kendisine kurmuş olduğu komplodan dolayı kızağa alınmış ve sonrasında enterne edilmiştir.

5 yıldır yüksek güvenlikli askeri bir alanda tutulmaktadır. Batur, çok kısa bir süre içinde, etrafında cereyan eden mistik olaylar ile birlikte kendini hiç bilmediği bir dünyaya sürüklenmiş olarak bulacaktır.. Devletin karanlık dehlizleri, eski CIA ajanı Davıd Siegelstein, kendi aralarında büyük çekişme yaşayan mafya, yıllar önce geride bıraktığı sevgilisi ve çok meraklı bir gazetecinin önüne koyduğu çıkmazlarla mücadele etmek zorunda kalan Batur’un krizleri ve sorunları çözme konusunda kendine has çözüm yolları vardır….

Yorumlar (0)