Osman Bey gemileri yakıyor

DİZİ 30.11.2022, 14:11 01.12.2022, 10:13
Osman Bey gemileri yakıyor

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kurulış Osman bu akşam atv'de olacak. 

Dizide Osman Bey bütün gemileri yakmıştır. Karşısında duran kim varsa yıkıp geçecektir. Osman Bey’i hiçbir şey ve hiç kimse durduramayacaktır! Köprühisar’ı fethetmek konusunda kararlıdır. Bunun için kurduğu karargahta çalışmalar son sürat devam ederken karargahın varlığı düşman cephesinde nasıl yankı bulacaktır? Olof ve adamları karargahı yok etmek için bir plan yapacak mıdır?

Aktemur ve Alçiçek aşkında Bayındır engeli ortaya çıkmıştır. Bayındır Alçiçek’i kendisine isteyecektir. Bunu duyan Aktemur Bey şimdi ne yapacaktır? Osman Bey Alçiçek’i Aktemur’a isteyecektir. İsmihan Sultan, Alçiçek ve Aktemur’un aşkına engel olabilecek midir?

İsmihan Sultan, Osman’ın fütühat çalışmalarından rahatsızdır. “Bu asiliğin sonunun ne olduğunu hepiniz bilirsiniz.” diyerek yaydığı fitne ateşi Osman Bey’i nasıl etkileyecektir? İsmihan Sultan, Osman Bey’in baş düşmanlarıyla yeni bir birlik mi kuracaktır?

Yorumlar (0)