Osman Bey’den yeni hamle!

DİZİ 27.01.2021, 09:12 28.01.2021, 09:06
Osman Bey’den yeni hamle!

Heyecanla izlenen 2. sezonunda da seyirciden büyük ilgi gören Kuruluş Osman’ın bu akşam saat 20.00’de atv'de ekrana gelecek 43’üncü bölümünde, Osman Bey, Nikola’nın eline düşen yeğeni Bayhoca’yı kurtarmak için mücadele ederken, Kayı bayrağının değişmesi obada büyük tepkiyle karşılanıyor.

Dizide, Konstantinopolis’ten gönderilen destek birliklerini mağlup ederek Nikola’ya ağır bir darbe indiren Osman Bey, İnegöl Kalesi’ni ele geçirmek üzere yaptığı plan dahilinde alplerini kaleye sızmakla görevlendirir.

Bölge tekfurlarını İnegöl’de toplayan Nikola, Osman Bey’e karşı kurduğu Haçlı ittifakının gücüyle Türkleri topraklarından atmak için çalışmaya başlar. Osman Bey’in Kayı bayrağını değiştirmesi obanın beyleri tarafından tepkiyle karşılanırken; Bayhoca’nın Nikola’ya esir düştüğünü öğrenen Lena, Osman Bey’e tepki gösterir.

Bala Hatun, Osman Bey’in evlilik kararının ardından acısını kalbine gömerek ona uygun bir eş bulabilmek için harekete geçer. Nikola’nın Bayhoca’nın hayatı karşılığında Kulucahisar Kalesi’ni istemesi ile Osman Bey’i hayati bir seçime zorlayacaktır.

Osman Bey, Bayhoca’yı kurtarmak için nasıl bir plan kuracak? Haçlı ittifakını kuran Nikola, Osman Bey’i köşeye sıkıştırmak için ne yapacak? Kayı bayrağındaki değişikliğin sebebi ne? Savcı Bey, oğlunu kurtarabilecek mi? Dündar Bey’le yakınlaşan Papa’nın ajanları Süleyman ve Melik’in hamlesi ne olacak? Bala Hatun, Osman Bey’e uygun bir eş bulabilecek mi? Dündar Bey, beylik iddiasını sürdürmek için ne yapacak?

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında Çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Yorumlar (0)