Ozan Ağaç ve Özge Özacar "Seyyar"da

DİZİ 03.06.2021, 11:37 04.06.2021, 10:40
Ozan Ağaç ve Özge Özacar "Seyyar"da

puhutv Orijinal dizisi ‘Seyyar’ın oyuncu kadrosuna sürpriz iki isim dahil oldu. Ozan Ağaç ve Özge Özacar, ‘Seyyar’da ‘Yasin’ ve ‘Çiğdem’ karakterini canlandıracak. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyacak olan dizi, ilk iki bölümüyle 11 Haziran Cuma günü başlıyor…

Yapımcılığını Limon Yapım'ın üstlendiği ‘Seyyar’ seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı ‘Seyyar’, merak uyandıran etkileyici senaryosu ile de dikkat çekecek.

Yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan ‘Seyyar’ın oyuncu kadrosuna dahil olan Ozan Ağaç, ‘Yasin’ karakterini canlandıracak. Yasin; 30’lu yaşların başında genç bir adam. Normalde sessiz ve sakin bir yapısı olan Yasin arabasıyla sokağa çıkıp satış yapmaya başladığı anda bambaşka birine dönüşür adeta. Arabasının önünde gururla taşıdığı dedesinin siyah beyaz fotoğrafı ile Beyoğlu, Tarlabaşı taraflarının en bilinen seyyarlarındandır. Ama hayali seyyar olarak kalmak değildir. Biriktirdiği parasıyla bir dükkan açmak ve içinde hem pilavını hem de kız arkadaşı Çiğdem’in lezzetli yemeklerini satmak istemektedir.

‘Seyyar’ın başrol oyuncularından Özge Özacar, ‘Çiğdem’ karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Çiğdem; 20’lerin sonunda güzel, dik duruşlu bir kadın. Çiğdem istediklerini söyleyebilen yaşadığı hayattan daha fazlasını hak ettiğini düşünen biri. Bunun içinde Yasin’le kurdukları hayale inançla bağlı. Baba evinde üvey abisinin arkadaşlarını kendisine tecavüz etmeye yeltendiği için bıçaklayan Çiğdem adam yaralamaktan 8 ay hapiste yatmıştır. Hapishane de var olan hayatının kıymetini daha da anlayan Çiğdem içeriden çıkınca Yasin’le tanışmış ve hayata birlikte tutunmaya karar vermişlerdir.

Yorumlar (0)