Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru'nu anlattı

DİZİ 09.06.2022, 13:49 10.06.2022, 12:00
Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru'nu anlattı

Yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği, TRT 1’in cuma akşamlarına damga vuran dizisi ‘Kasaba Doktoru’nun yıldızlarından Ozan Akbaba, BeMan dergisine röportaj verdi.

Birbirinden şık özel fotoğraflarla süslenen röportajda samimi açıklamalarda bulunan Ozan Akbaba, seyircinin çok sevdiği ‘Kasaba Doktoru’ dizisiyle ve Hakan Hoca rolüyle ilgili konuştu: “Hastane temalı bir yapımda yer almak hakikaten zormuş. Önemli ve işinde gayet yetkin bir cerrahı canlandırmaya çalışmak bazen büyük sorumluluk gerektiriyor. Bir ameliyat sahnesi düşünün. Üç dalda uzmanlığı olan bir genel cerrahsınız ve başarılı bir ameliyat çıkarmak zorunda olmanın yanı sıra sizinle operasyonda yer alan genç doktorları da etkilemeniz, onlara cesaret vermeniz gerekiyor. Tüm bunlar harika. Kostüm hazır, dekor hazır.

Her şey hazır. Ama siz bir oyuncusunuz. İşte sorumluluk burada başlıyor. 25 yıllık iyi bir cerrahın el becerisi, hareketlerindeki akıcılık, tıbbi gereçleri kullanma kabiliyetini tek bir hareketle ya da hareket silsilesiyle vermeniz gerekiyor. Tüm bu gerekleri bir araya getirmek ve doğru sunmak, şanslıysanız bir de o doğru sunuma yorum katan ekiple çalışmak büyük sorumluluk demek. Aynı zamanda sizi izleyen bir genel cerrahı da etkilemeniz, oynadığınız karakterin onun bir meslektaşı olduğunu ona hissettirmeniz, kanıtlamanız şart. O yüzden umuyorum ki görevimi yerine getirebiliyorumdur. Çünkü Hakan Aydıner karakterini seviyorum. Onu yaşamak,  yaşatmak büyük sorumluluk ve çok eğlenceli.”

Yoğun çalışma hayatı ile özel hayatı arasındaki dengeyi kurmak için özellikle dikkatli olduğunu ve ailesinin mutluluğunun her şeyin üzerinde olduğunu söyleyen Ozan Akbaba, "Yoğun set günlerinde bu dengeyi kurmak gerçekten zor oluyor. Eşim ve çocuğumun mutluluğu benim için her şeyden daha önemli. Ama bir yerde de bu mutluluğu stabil hale getirmek için işini sürekli kılabilmek şart. O yüzden o dengeler arada şaşsa da bir yolunu bulup gerçek mutluluğu yaşadığın alandan çalmamak, ona gerekli özeni göstermek şart. Son 3-4 haftadır hakikaten çok çalıştım ve yalnızca repo günümde ailemle uzun uzadıya vakit geçirebildim. Onlarla geçirdiğim bir günün bile mutluluğu ayrı" şeklinde konuştu.

‘Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor. 

Yorumlar (0)