Ozan Akbaba'nın canlandırdığı "Hakan Hoca" kimdir?

DİZİ 02.04.2022, 09:48 04.04.2022, 08:56
Ozan Akbaba'nın canlandırdığı "Hakan Hoca" kimdir?

TRT 1’in çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ve yayınlanan tanıtımları ile büyük heyecan uyandıran yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 8 Nisan Cuma akşamı TRT 1’de ekranlara gelecek.

Tanıtımları ile büyük ilgi uyandıran dizi, zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Şehre uzak bir hastanede yolları kesişen üç idealist doktorun hikayesini konu alacak olan ‘Kasaba Doktoru’nda başrol oyuncularından Ozan Akbaba, karizmatik cerrah Hakan Hoca karakterine hayat verecek.

Giyiminden saç stiline hatta yürüyüşüne kadar kendine has tarzı olan Hakan Hoca, cerrahlık konusundaki ustalığı ile nam salmış, çalışma arkadaşları tarafından ‘buz adam’ olarak tanınıyor. Duygularını göstermekten hoşlanmayan, mesleğine yürekten bağlı Hakan’ın hayranı kadar düşmanı da var. Ulu çınar Hastanesi’nde yolu genç doktorlar Ömer (Deniz Can Aktaş) ve Leyla (Hazal Subaşı) ile kesişen Hakan, ikilinin hayatına dokunurken kendisi de önemli dönüşümler yaşayacak!

‘Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

‘Kasaba Doktoru’nda babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan’ın (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananlar ele alınacak. Hakan Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

Yorumlar (0)