Ozan ve Esra cephesinde neler oluyor?

DİZİ 11.02.2022, 11:50 12.02.2022, 09:29
Ozan ve Esra cephesinde neler oluyor?

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın uyarladığı “Aşk Mantık İntikam” bu akşam saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak. 

Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen'in yer aldığı dizide, kazadan sonra Esra’nın kendisine çok özenli davrandığını gören Ozan, bu durumu kullanmak için her şeyi yapar. Sonunda Esra Ozan’ın kendisine oyun oynadığını anlar. O gün gerçekleşecek fotoğraf çekimini Efe ile halledeceklerini söyleyerek Ozan’ı evde bırakıp şirkete gider.

Elbette Ozan durmaz ve çekime gider. Fakat Esra’nın planı ters teper. Ozan’ın daha önceki bir çekimden tanıdığı Andrea, bu kez de Esra’nın Ozan’ı kıskanmasına neden olacaktır. Bu kıskançlık dalgası Esra ve Ozan’ın oldukça yakınlaşmasına neden olur. Fakat Esra da Ozan da kırılmaktan korktukları için bu konuda bir türlü konuşamazlar. Ta ki şirketin kuruluş partisine, yani Sevgililer Günü akşamına kadar…

Esra’nın Rüya’yla ilgili şüpheleri giderek artarken Ozan da kazadan birkaç gün sonra gelen bilirkişi raporundan Esra’nın arabasına sabotaj düzenlendiğini öğrenir. Ozan kamera kayıtlarına baktığında tüm gerçeği anlayacaktır. Ancak bu sırada Rüya’yla ilgili gerçekleri öğrenen Esra’nın, konuşmak için Rüya’nın evine gittiğinden haberi yoktur.

Yorumlar (0)