Özge Yağız, Kapadokya maceralarını anlatıyor

DİZİ 07.10.2023, 16:26
Özge Yağız, Kapadokya maceralarını anlatıyor

atv ekranının sevilen, çok izlenilen dizi ve programları ile ilgili pek çok detay ve özel ana ulaşabileceğiniz Dizi TV bu haftaki bölümünde çok özel dosyalarıyla sezona kaldığı yerden devam ediyor.

Bu hafta Dizi TV’de:

Kuruluş Osman

atv ekranının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman yeni sezonun ilk bölümüyle izleyiciyi ekranlara kilitledi. Gelişen hikâyesi, birbirinden farklı yeni karakterleriyle ilgili çok özel röportajlar ekranlara gelecek.

Safir “Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi”

atv’nin tutku dolu duygusal macerası Safir ‘Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi’nin başrol oyuncularından Özge Yağız ile Dizi TV ekibi set dışında bir araya geldi. Güzel oyuncu, Kapadokya’da çömlek yapmayı denedi. İzleyicileri için ise “Aşk ne ifade ediyor?, Mutfakla arası nasıl?, Kapadokya’da en sevdiği yerler nereleri?” gibi bir çok soruyu yanıtladı.

Ateş Kuşları

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları’nın başrol oyuncularından Hande Soral ve Görkem Sevindik ile “Birbirinizi ne kadar tanıyorsunuz?” oyunundan keyifli dakikalar…

Kardeşlerim

4. sezonuna bomba gibi giriş yapan, hem TV’de hem dijital medyada ilgiyle izlenen ve takip edilen Kardeşlerim’in YouTube kanalı 5 milyon aboneyi geçti. Dizinin sevilen oyuncularıyla yapılan kutlamadan çok özel görüntüler ve röportajlar dizinin sevenleriyle buluşacak.

Yorumlar (0)