Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın uyumu göz doldurdu

DİZİ 10.09.2021, 17:06 11.09.2021, 14:42
Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın uyumu göz doldurdu

Show TV’nin Süreç Film imzalı merakla beklenen dizisi İçimizden Biri’nin başrol oyuncuları Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın uyumu göz dolduruyor. Yeni sezonun en merakla beklenen yapımları arasında yer alan dizinin genç yıldızları, özel çekimde bir araya geldi. İkili uyumları ve şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

İçimizden Biri dizisinde birbirine aşık iki genci canlandıracak olan Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın paylaşılan özel karesi çok konuşuldu. İkilinin pozu yakaladıkları uyumu gözler önüne serdi ve büyük beğeni topladı. Tüm ekibin eşsiz bir sinerji yakaladığı İçimizden Biri Pazar akşamı 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 

Çekimleri Marmaris’te devam eden İçimizden Biri dizisinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Renan Bilek’e; Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Dizinin genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise başarılı isim Ersoy GÜLER üstleniyor.

Yorumlar (0)