Özgün Karaman, Kraliçe’nin kariyerindeki farkını anlattı

DİZİ 15.03.2023, 10:38 16.03.2023, 09:29
Özgün Karaman, Kraliçe’nin kariyerindeki farkını anlattı

Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Dizide Ali karakterine hayat verecek olan oyuncu Özgün Karaman Kraliçe’nin kendisi için çok farklı olduğuna değindi.

Sevilen oyuncu Ali karakteri ile ilgili:” Şimdiye kadar aslında böyle ters köşe bir karakter canlandırmamıştım. Beni en çok heyecanlandıran o oldu. Tabii ki bir de hikayesi, özellikle aile hikayesi oluşu beni çok etkiledi. Ali fırtınası çok olan bir karakter… Yükü var sırtında… Bunu oynayabilmek etkileyici geldi.” dedi.

Ali için imaj değişikliğine giden oyuncu: “Saçlarım ile ilgili bu kadar büyük bir değişikliği yapmamıştım şimdiye kadar. Ama gerçekten güzel tepkiler alıyorum. Bunları duymakta mutluluk veriyor.” dedi.

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu alan “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı Kanal D’de…

Yorumlar (0)