Peri, hayata tutunabilmek için Tamer'e sarılıyor

DİZİ 04.01.2023, 12:49 05.01.2023, 12:21
Peri, hayata tutunabilmek için Tamer'e sarılıyor

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı dizi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam’ın yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunuyor.“Çöp Adam” dizisi yeni bölümüyle bu akşam Star’da ekrana gelecek…

Hayatına kaldığı yerden devam edecek gücü olmayan Peri’yi Seko’ya götürmek zorunda kalan Tamer, Seko’nun büyük tepkisiyle karşılaşınca, bu güne kadar gizlediği her şeyi anlatmak zorunda kalır.

Peri’nin hayata tutunabilmek için kendisine sarıldığını gören Tamer tam bir çıkmaza girmiştir. Bir yandan, Peri’ye karşı hislerini kontrol etmeye çalışırken, bir yandan Berrin’e karşı suçluluk duygusuyla kıvranmaktadır.

Tamer’in kendisinden hızla uzaklaştığını hisseden Berrin, Ablası Ahu’nun da baskısıyla, Tamer’in izini sürmek için harekete geçer. Ahu’nun düğümü çözmek üzere olduğunu anlayan Tamer köşeye sıkıştığını anlar. Bir çözüm yolu bulmaya çalışırken patlayan olay, durumun içinden çıkılmaz hale getirecektir.

Engin Altan Düzyatan ve  Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Yorumlar (0)