Perihan cinayetin peşini bırakmıyor

DİZİ 29.01.2021, 12:13 29.01.2021, 13:43
Perihan cinayetin peşini bırakmıyor

Star TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi Akrep cinayetin perde arkasının yeniden aralandığı bir bölümle ekrana geldi.

#sonşans etiketi ile sosyal medyada adından söz ettiren dizinin 8. bölümünde; Perihan’ın kendisini evinde ziyaret etmesine şaşıran Ferda, annesinin Berna’nın ölümüyle ilgili şüphelerini gidermeye çalıştı.

Cinayetin tanığı Mehmet’in söyledikleriyle büyük bir şok yaşayan Fikret öfkeden deliye döndü. Ferda’nın neler yapabileceğini artık iyice anlayan Fikret, daha fazla kanıt elde etmek için yaşlı adamı polise gitmemesi için ikna etti.

İpek ameliyatı için sonunda hastaneye yattı. Çocuklarıyla olan ilişkisini düzeltmek isteyen Fikret, hastanede Şahin ve Duru’yu yalnız bırakmadı. Ameliyat öncesi İpek’le konuşma fırsatı bulan Fikret, Ferda’nın ve Aras’ın cinayet gecesiyle ilgili yalanını yakaladı. Aras’ı köşeye sıkıştıran Fikret, Aras’ı İpek'in hayatına karşılık gerçekleri söylemesi için tehdit etti. Aras, Ferda’yı arayıp olan biteni itiraf edeceğini söyledi.

Ferda yine oyununu oynadı ve Fikret’in planını alt üst etti. Fikret’in Aras’ı İpek’in hayatıyla tehdit ettiğini herkesin içinde söyledi. Çocuklar duydukları karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşarken Perihan ise buna hiç inanmadı.

Perihan, gerçek ailesini bulmak isteyen Ayşem’i ziyarete gidip kendi torunu olduğunu açıkladı ve Ayşem ile kardeşi Merve’nin de arkadaş olmalarını sağladı. Ama Merve’ye gerçeği söylemedi.

Şirkette işe başlayan Duru’yu akşam evine bırakan Hakan, Duru’yla ısrarlı bir şekilde yakınlaşmak isteyince bahçede ortalık karıştı. Aras ile Hakan arasında büyük bir kavga yaşandı. Aras’ın gelgitlerinden yorulan Duru içindekileri döktü. Aras da duygularına engel olmayı bıraktı ve ikili öpüştü. Bu ana tanık olan Merve ise yıkıldı.

Ferda’nın Ece’nin oyuncak bebeğine sakladığı cinayet gecesine ait görüntülerin bulunduğu taşınabilir bellek ortaya çıktı ve evden birinin eline geçti.

Yorumlar (0)