Punk rock grubu Sex Pistols'ın hikayesi mini dizi oluyor

DİZİ 12.01.2021, 14:24 12.01.2021, 16:06
Punk rock grubu Sex Pistols'ın hikayesi mini dizi oluyor

İngiliz punk rock grubu Sex Pistols'ın gitaristi Steve Jones hakkında altı bölümlük bir mini dizi çekilecek. Biyografi türünde olan dizinin yönetmenliğini "Trainspotting", "127 Saat", "Milyoner" filmlerinin yönetmeni Danny Boyle üstlenecek.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Danny Boyle, yapımını FX Productions'ın üstlendiği dizinin yapımcıları arasında da yer alıyor. Craig Pearce’in yaratıcısı olduğu dizinin senaryosunu Frank Cottrell Boyce yazdı. FX Entertainment Orijinal Programlar Başkanı Nick Grad çekilecek diziyle ilgili, “Pek çok harika uzun metrajlı film ve diziden sorumlu olağanüstü bir sanatçı olan Danny Boyle ile iş hayatına dönmek harika.

Steve Jones, rock düzenini sarsan fırtınanın merkezindeydi. Danny ve yaratıcı ekibinin, müziğin en kötü şöhretli gruplarından biri olan Sex Pistols'ın bir üyesinin hikayesini anlatmalarından dolayı çok heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.  

Dizide Steve Jones’a Toby Wallace hayat verirken; John Lydon’ı Anson Boon, Sid Vicious’ı Louis Partridge, Paul Cook’u Jacob Slater, Glen Matlock’u Fabien Frankel canlandıracak. Dizide ayrıca, Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, punk ikonu Jordan rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Steve Jones'un hayatına odaklanılarak Sex Pistols'ın hikayesinin anlatılacağı dizinin çekimlerine 7 Mart’ta başlanacak.

Yorumlar (0)