"Ramo kariyerim için çok önemli"

DİZİ 09.10.2020, 13:28 11.10.2020, 09:19
"Ramo kariyerim için çok önemli"

Show TV'nin fenomen dizisi Ramo'da Hasan karakterini canlandıran İlker Aksum, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın sorularını yanıtladı. 

Dizide Adanalı, enerjik, ailesine düşkün, her türlü zorluğun içine girebilecek bir karakter olan Aksum, katakteri için "Senaristlerimiz tarafından çok iyi yazılan bir karakter. O kadar mutluyum ki ben Hasan'a, Hasan bana her türlü açarı veriyor, tabii. Ki yönetmenimizin buna müsaade etmesiyle halkımız Hasan'ı kabul ediyor. Ben de Hasan'la çok mutluyum, inşallah hep böyle gidecek ve seyircimizin yüzünü kara çıkartmayacağım. Beni seyretmeye devam etsinler." dedi. 

"Oyunculuk, size ne ifade ediyor?" sorusuna "Şehvet, hırs, iddia, inat, disiplin ve başarı... İnşallah! Bunu da başardığımı düşünüyorum." yanıtını veren oyuncu Ramo dizisi içinse, "Uzun zamandan sonra, bir diziye sıfırdan başlıyorum. Bu benim ve kariyerim için çok önemli. Burada ekibimizin ve şirketimizin Türkiye'nin en iyilerinden olması beni ikna etti ve biliyorum ki bunun sonuçlarını alacağız. Ve zaten alıyoruz, halkımız bizi bırakmadı. Ramo benim için böyle bir projedir. Kariyerim için çok önemli." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)