Rehin alınan Leyla’nın akıbeti ne olacak?

DİZİ 14.05.2022, 11:16 16.05.2022, 09:36
Rehin alınan Leyla’nın akıbeti ne olacak?

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 13 Mayıs Cuma akşamı altıncı bölümüyle ekrana geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören ‘Kasaba Doktoru’, altıncı bölümüyle de AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde cuma gününün en çok izlenen dizisi oldu ve #KasabaDoktoru etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

‘Kasaba Doktoru’nun altıncı bölümünde; Yalçın’ın Erol’un ameliyatını bahane ederek Uluçınar’a ekip göndermesi başta Mine olmak üzere herkesin huzurunu kaçırdı. Erol’u arayarak bu duruma son vermek isteyen Hakan, istediğini alamadı. Yalçın, Uluçınar’ın ihtiyacı olan tüm ekipmanı gönderip Erol’u iyi niyetli olduğuna ikna etti.

Kaçınılmaz bir savaşın içine çekilen Hakan, oyunu kuralına göre oynamaya karar verdi.  Bülent ve beraberindeki ekip olup biten her şeyi Yalçın’a rapor etti. Yalçın, Erol’u kendi tarafına çekebilmek için koz toplamaya başladı.

Ömer yıllardır konuşmadığı annesinin sağlık durumuyla ilgili aldığı haberle büyük bir üzüntü yaşadı. Bu durumu Leyla ile paylaşınca ikili aralarında yakınlaşma yaşandı.

Mine, Hakan’ı korumak için kendisiyle görüşmek isteyen Yalçın’la gizlice buluştu. Yalçın, Mine’ye Erol Gümüşok’un ameliyatı için bir anlaşma sundu ancak Mine bu teklifi sert bir şekilde reddetti. Arzu ikilinin bu görüşmesini uzaktan izledi.

Hakan’ın ameliyat ettiği yaralı hastanın peşindeki kişi hastaneye gelerek Leyla’yı rehin aldı. Hakan her şeye rağmen ameliyata devam ederken, Ömer’in hamlesiyle bir anda ortalık karıştı.

Yorumlar (0)