Sadakatsiz dizisinde tepki çeken sahne!

DİZİ 05.11.2020, 09:50 06.11.2020, 09:12
Sadakatsiz dizisinde tepki çeken sahne!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting listesine hızlı bir giriş yaparak dikkat çeken 'Sadakatsiz' dizisinin dün akşam yayınlanan bölümündeki bir sahne tepkilere neden oldu.

Kocasının kendisini aldattığını öğrenen bir kadının boşanıp kendisine yeni bir hayat kurma çabasını anlatan dizide; aynı zamanda Asya'nın eşinden intikam almasını da işleniyor.

Ancak dün akşam yayınlanan 5. bölümdeki bir sahne izleyenler tarafından tepkiyle karşılandı.

Dünkü bölümde; Asya, eşi Volkan'ın şirketine ait mali bilgilerini elde edebilmek için Volkan'ın yakın arkadaşı ve yatırımcısı olan Mert'in ahlaksız teklifini kabul etti ve onunla ile birlikte oldu.

Böylelikle kendisi de eşini aldalmış olan Asya için "Biz Asya'yı güçlü bir kadın olarak izlemek istemiştik. Kendisini böyle kullanarak intikam alması olmadı. Çizgisini bozmadan bir hayat kurmalı ve öyle intikam almalıydı. Şimdi Volkan ve Derin'den bir farkı kalmadı" yorumları yapıldı. 

Bazı izleyenler ise dizinin uyarlandığı Doctor Foster'da da olayların aynı şekilde geliştiğini söyleyerek sahneyi normal buldu.

MedYapım imzalı 'Sadakatsiz' dizisinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Özge Özder gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0)