Sadi'nin kimliği deşifre olacak mı?

DİZİ 13.04.2023, 10:37 14.04.2023, 12:19
Sadi'nin kimliği deşifre olacak mı?

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

Taylan’a pusu kurulduğu haberi, Songül dahil tüm ekibi perişan eder. Songül, Taylan’ın başına ne geldiğini öğrenmek için çabalarken tüm ipuçları onu Yörük’le Servet’e götürür. Songül etrafındaki herkese zarar vermeye başlayan Servet’i bulmayı çalışırken Sadi’ye söylemeden gittiği mekanda beklemediği bir tehlikeyle karşılaşır.

Derya, Mert’in gerçekleri öğrenmesi karşısında ne yapacağını şaşırırken Mert’in ortadan kaybolması herkesi harekete geçirir. Aylin aldığı evraklar sayesinde ailesine ulaşacağını düşünürken eline geçen bilgilerin yetersiz olduğunu görür. Araz’la birlikte buldukları ipucunun peşinden giden Aylin sonunda öz ailesine ulaşabilecek midir?

Sadi, Servet’le bir sevkiyat daha yapacaktır. Her şey yolunda ilerlerken Servet’in öğrendiği gerçek, Sadi’yi kimliğinin deşifre olma ihtimalinin eşiğine getirir. Songül ise merak ettiği tatlı bir soruya cevap ararken gelen telefonla yine kendi başına işe kalkışır.

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, yeni bölümüyle 13 Nisan Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.

Yorumlar (0)