"Sarmaşık Zamanı" 9. ve 10. bölümleriyle TOD’da

DİZİ 19.10.2023, 11:46
"Sarmaşık Zamanı" 9. ve 10. bölümleriyle TOD’da

Heyecanın dinmediği bölümleriyle büyük beğeni kazanan TOD’un iddialı dizisi Sarmaşık Zamanı’nın 9'uncu ve 10'uncu bölümleri, bugün izleyiciyle buluştu.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle merakla beklenen dizinin dokuzuncu ve onuncu bölüm konusu ise şu şekilde; Peşindeki adamın geri dönmesiyle Ezgi için kâbus yeniden başlar.  Elif, Metin’le ilişkisinde güven problemi yaşar. Ali’nin, Arzu’ya duyduğu ilgiyi kıskanan Pelin, tüm dikkatleri üzerine çekecek bir şey yapar. Pelin’in bu hamlesi Sevda’yı zor duruma soktuğunda, yardımına Özgür koşar. Gizemli adamın yeniden ortaya çıkması Ezgi’yi alt üst eder.

Kendini güvende hissetmeyen Ezgi’nin kapısını çalabileceği tek bir kişi vardır. Kerem, Ezgi’ye Arzu’yla yeniden görüşmeye başladığı ve o adamın söylediklerine inandığı için öfkelidir. Her şeyi mahvettiğini düşünen Ezgi, Kerem’in güvenini kazanmaya çalışır. Metin, karısıyla ve Kerem’le ilişkisini düzeltmişken, hiç beklemediği birinin tehdidiyle karşı karşıya kalır. Ali, evde yaşanan gerilimin Arzu’yla ne ilgisi olduğunu öğrenmeye çalışır. Ezgi, Kerem’in güvenini kazanabileceği hamleler yaparken, Özgür’ü kıskandırdığının farkında bile değildir. Arzu’ya duyduğu hislere yenik düşen Ali, akıl almaz bir şey yapar. Ali’nin bu hamlesi büyük bir sırrı gün yüzüne çıkarır. 

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna’nın yanı sıra Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı, Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu Savaş Korkmaz kaleme alırken, oyuncu kadrosunda usta isimler Tilbe Saran, Emre Karayel, Emel Çölgeçen ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyor. Sarmaşık Zamanı’nın dev oyuncu kadrosunda ayrıca Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Müge Bayramoğlu, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü, Fatih Berk Şahin gibi başarılı isimler bulunuyor. Dizinin idari yapımcılığını ise OM CONTENT üstleniyor.

Aden Bahçe Sitesinde Arzu’nun gelişiyle bütün dengeler alt üst olacak, mutlu evlilikler büyük kavgalarla yıkılacak, yakın arkadaşlar birbirine düşman olacak, sağlıklı psikolojilerin yerini sapkın düşünceler alacak, kimse kimseye güvenmez olacaktı. Ama ne Arzu’nun ne de sitedekilerin olacaklardan haberi yoktu... Arzu’nun cinayetini araştıran polisler, bu sitede birbirine dolanmış suç ilişkilerine, kıskançlıktan doğan öfkeye, yasak ilişkilere, söylenen yalanlara şahitlik edecek, adeta bir sarmaşığa dönmüş bu ilişkileri sorgularken, site sakinlerinin gerçek yüzlerini görecekti... Kimse aslında göründüğü kişi değildi ama aralarından biri katildi ve polis ona ulaşana dek durmayacaktı...

Yorumlar (0)