Sarmaşık Zamanı oyuncuları diziyi anlattı

DİZİ 08.09.2023, 12:45 09.09.2023, 14:43
Sarmaşık Zamanı oyuncuları diziyi anlattı

TOD’da 21 Eylül itibarıyla ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan Sarmaşık Zamanı dizisinin oyuncuları dizi ile ilgili konuştu.

Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’yı başrollerinde buluşturan TOD’un iddialı yeni dizisi Sarmaşık Zamanı oyuncuları dizi ile ilgili soruları yanıtladı. Dizinin konusuna dair Burçin Terzioğlu; “Sarmaşık Zamanı katil kim sorusunu sorduran bir dizi” dedi.

Onur Tuna ise; “Kriminal bir iş ve kendi içinde dengeleri değişen bir proje” şeklinde konuştu.  Senaryoyu ilk okuduğunda çok heyecanlandığını anlatan Hazal Türesan; “İlk bölümü okuyunca ikinci bölümü merak ettim, sonra da üçüncü bölümü ve bu şekilde devam etti” diyerek merak uyandırdı. Yiğit Kirazcı ise;” Bir senaryonun uzatmadan da tadında yazılabileceğini gördüm” diyerek projenin kendisine neler hissettirdiğini anlattı.

Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu, Savaş Korkmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı, TOD ORIGINALS dizisi Sarmaşık Zamanı 21 Eylül’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

TOD'un yurt dışında da izleyiciyle buluşacak yeni dizisi Sarmaşık Zamanı, Türkiye ile aynı anda MENA bölgesindeki ülkelerde yayınlanacak.

Mutlu bir evliliği, sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başladı. Kocası Kerem, gerçekte nasıl bir insandı? Görünüşte mutlu olan evlilikleri belki de dağılmanın eşiğindeydi. Ezgi, duyduklarına mı, gördüklerine mi yoksa hissettiklerine mi inanması gerektiğini bilmiyordu. Sorgulamalarının sonucunda Ezgi kendini bir karakolda bulacaktı. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir miydi? 

Yorumlar (0)