"Sarmaşık Zamanı" yeni bölümleriyle TOD’da!

DİZİ 02.11.2023, 13:52 04.11.2023, 13:21
"Sarmaşık Zamanı" yeni bölümleriyle TOD’da!

TOD’un her hafta ilgiyle takip edilen dizisi Sarmaşık Zamanı, bugün 13'üncü ve 14'üncü bölümleriyle izleyiciyle buluştu.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümlerinin konusu ise şu şekilde;  Ezgi Kerem’den ayrılmaya karar verir ama bu kararı kabul etmeyen birini ikna etmesi gerekir. Metin, Elif’e büyük bir itirafta bulunur. Arzu, Metin’in ona yaşattıklarından sonra büyük bir korkuyla yaşar.

Arzu’nun duyduğu korkuyu daha da perçinleyecek hamle Ali’den gelir. Metin, yaşananların tek sorumlusu olarak Arzu’yu görmeye başlar. Karakolda, Ezgi’nin peşindeki adama dair bir iz aranır. Sorguya çağırılan bir isim, Ezgi’nin geçmişine dair verdiği bilgilerle, polisin dikkatini Ezgi’nin üzerine çeker.

Ezgi, oğlunu Kerem’in elinden almanın bir yolunu arar. Münevver, Ali’yle ilgili bir gerçeği öğrenmenin şokunu yaşarken, Ezgi ve Kerem’i barıştırmak için elinden geleni yapar. Arzu, Ali’yle yüzleşmeye karar verir. Ali, Arzu’dan öğrendiği bir gerçekle öfkeden deliye döner. Karakolda, Arzu’nun tırnaklarındaki dokunun sonuçları ortaya çıkınca sorgunun seyri değişir. Karakola gelen gizemli bir paket, Arzu’nun katili olabilecek kişiye işaret eder. 

Yorumlar (0)