Savaş yeniden başlıyor!

DİZİ 13.10.2020, 12:25 14.10.2020, 08:56
Savaş yeniden başlıyor!

atv ekranının uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Yönetmenliğini Onur Ta'ın üstlendiği dizide, Celal Sincanlı’yı öldürmesiyle masada ortam gerilir. Kızı Bahar ise intikam ateşiyle Hızır Reis’in peşine düşer. Kendisine kurulan hain planın farkında olmadan ölüme yürüyen Hızır Çakırbeyli’nin yardımına yine başına olmadık işler açan yeğeni Alpaslan koşar.

Alpaslan’ın masada oylama yapılmadan başıboş yaptığı eylemler dünürleri Façalı ailesiyle de aralarını açar. Haşmet Façalı, masada 40 senelik arkadaşı Celal Sincanlı’nın infazını gerçekleştiren Alpaslan’ın yine masa kuralları gereği ceza almasını ister. Bu süreçte aile reisliğini ilan eden İlyas Çakırbeyli ise abisine yapılan saldırının intikamını almak ister. Bu uğurda Ömür’ün çocukluk arkadaşı Bahar Sincanlı’nın infazını abisi Yavuz’a yaptırmak için süre verir.

Sincanlı ailesinin yanı sıra Korkmazlar’la uğraşan Çakırbeyliler, iki cephede çetin bir savaş verir. Yaman Korkmaz’ın Şahin ağanın yanına giderek alenen masayı tehdit etmesi ve kendisinin dışında hiç kimsenin gayrimeşru iş yapmasına müsaade etmemesi yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler.

Yorumlar (0)