Savaşçı’da heyecan fırtınası devam ediyor

DİZİ 29.05.2021, 11:45 31.05.2021, 08:41
Savaşçı’da heyecan fırtınası devam ediyor

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın oturduğu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı” bu akşam yeni bölümüyle Fox'ta ekrana gelecek.

Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş gibi isimlerin rol aldığı dizide, Yüzbaşı Haydar ve beraberindeki grup Astsubay Bektaş’ın kardeşi Asteğmen Alper’i buldukları sırada Şiyar ve adamlarının saldırısına uğramıştır.

Teğmen Efe durumu anlamış, onlarla tekrar iletişim kurmaya çalışsa da bu mümkün olmaz. Astsubay Görkem ve Astsubay Savaş’la birlikte hemen destek için harekete geçer. Savaş’ın Yüzbaşı Haydar’ları ateş çemberinden çıkarmak için ortaya attığı ilginç fikir Teğmen Efe’yi önce tereddütte bıraksa da, denemekten başka çareleri de yoktur.

Üçlü yaptıkları planla Şiyar ve adamlarını oyuna getirirler. Ancak Şiyar’ın bir hamlesi olayların akışını beklenmedik bir şekilde değiştirir ve Görkem ile Savaş Astsubaylar silah arkadaşlarını kurtarmak için hiç düşünmeden kendi hayatlarını hiçe sayarlar…

Yorumlar (0)