Saygı'da kim kimdir?

DİZİ 27.10.2020, 13:34 28.10.2020, 11:31
Saygı'da kim kimdir?

BluTV’nin yeni projesi ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ bugün izleyiciyle buluşuyor. Kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Erkan Can, Tansu Biçer ve Rojda Demirer’in buluştuğu ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin sürükleyici hikayesi Ercan Mehmet Erdem imzası taşırken, Ali Taner Baltacı dizinin yönetmenliğini üstleniyor.

Behzat Ç.’den aşina olduğumuz anti-kahraman Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) hayatının bilinmeyen yönlerini izleyeceğimiz dizide kadına şiddetten adalete, yozlaşmadan saygı kavramına kadar birçok konu masaya yatırılacak. Ercüment Çözer’le, yaşadıkları talihsiz olaylar sonucu bir araya gelen Savaş (Boran Kuzum) ve Helen (Miray Daner) bu serüvende kendi adaletlerinin peşinden gidecek.

Ercüment Çözer - Nejat İşler

İstanbullu güçlü bir iş adamı Ercüment Çözer. Korkusuzluğu ve sosyopatlığıyla ön plana çıkan Ercüment’in bilinmeyen hayatının detaylarını öğreneceğiz. Çözer topluma hakim olması gereken saygının eksikliğini hissettiği her noktada olaya bireysel yöntemleriyle müdahale ederek kendi adaletini sağlıyor. Etrafındaki insanlar tarafından ne kadar saygı duyulsa da işin özünde yapayalnız bir adam.

Savaş - Boran Kuzum

20’li yaşlarının başında, memur bir ailenin tek oğlu olan Savaş, babasının bir tanıdığı vasıtasıyla bir üniversitenin arşivinde çalışıyor. Ayakları yere basan ve vicdanlı bir genç olan Savaş, babasıyla çok anlaşamasa da arşivde çalışarak para kazanıp ailesine destek olmaya çalışıyor. Onu hayata bağlayan tek şey ise içten içe aşık olduğu Helen. Bir akşam yaşadığı talihsiz bir olay, Helen’le arasındaki kuvvetli bağın oluşmasına ve eski hayatını geride bırakmasına sebep oluyor.

Helen - Miray Daner

Üniversitede fizik okumasına rağmen en büyük tutkusu tiyatro olan Helen, güzelliğiyle ve zekasıyla herkesi kendine hayran bırakan bir kız. Anne ve babasının küçükken ayrılmış olması, bir nevi babasız bir çocukluk geçirmesine sebep olmuş. Babasının ona yıllar boyu hissettirdiği yalnızlık duygusu Helen’i daha güçlü ve sert bir kız haline getirmiş. Bastırdığı yalnızlığı zaman zaman onu çaresiz bir ruh haline itiyor. Bir anda olayların hiç beklemediği şekilde gelişmesiyle hayatına Savaş giriyor ve Helen tamamen değişerek kendini farklı bir mücadelenin içinde buluyor.

Hasret - Rojda Demirer

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından birinde sunuculuk yaparak kayıp insanları bulan ve büyük sırlarla dolu cinayetleri çözen Hasret, kendi ayakları üzerinde duran güçlü ve korkusuz bir kadın. Günün birinde, programda karşısına çıkan ve çözülemeyen bir olay onu şimdiye kadar hiç deneyimlemediği kadar zorlayacak ve fark etmeden o da büyük bir planın parçası olacak.

Yavuz - Erkan Can

Küçük yaştan beri Ercüment’in yanında olan Yavuz, onun kadim dostu ve bir nevi yol arkadaşı. Sessiz ve soğuk bir yapısı var. En az Ercüment kadar zeki ve tehlikeli. Yavuz, Ercüment’in kayıtsız şartsız güvendiği tek insan ve Ercüment’in kendi yöntemleriyle sağladığı adaletin en büyük destekçisi.

Savcı Halit - Tansu Biçer

Evli ve bir çocuk sahibi olan Savcı Halit’in evde onu artık mutlu etmeyen karısı ve hiç sözünü dinlemeyen kızıyla beraber monoton bir hayatı var. Bu yüzden kendini tamamen işine adamış biri. Hırslı ve takdir edilmek için her şeyi göze alan bir adam. Adaleti sağlama şekli ve adalet anlayışı tartışılır olan Halit’in karşısına çıkan bir olay ona, televizyon sunucusu olan Hasret’le işbirliği yaptıracak. Bu işbirliğinde yoluna çıkan kişiler Halit’i daha önce hiç sınanmadığı kadar sınayacak ve hayatındaki değerleri baştan düşünmesine sebep olacak.

Yorumlar (0)