“Sen Çal Kapımı”dan muhteşem final!

DİZİ 09.09.2021, 13:18 10.09.2021, 10:55
“Sen Çal Kapımı”dan muhteşem final!

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı ve birbirinden keyifli 52 bölümü geride bırakan “Sen Çal Kapımı” dizisinin dün akşam final bölümü yayınlandı.

Oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Sinan Albayrak, Sina Özer, Doğa Özüm, Ayşe Akın, Ahmet Efe Metekoğlu ve Maya Başol gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran dizi dün Twitter’da #sonkezsençalkapımı etiketiyle bir dünya rekoru kırdı.

Twitter’da en çok konuşulanlar arasında her zaman yerini korurken tek bir günde 9 milyona yakın tweet atılan dizi olarak “Game of Thrones”un 7.8 milyonluk dünya tweet rekorunu da kırmış oldu. Dizi, dünya ve 38 ülke gündeminde yer almayı başardı ve hala konuşulmaya devam ediliyor…

Milyonların kalbinde taht kuran ve mutlu sonla biten “Sen Çal Kapımı”nın oyuncuları ve tüm ekibi de #sonkezsençalkapımı etiketiyle tweet atarak duygularını dile getirdiler.

Yorumlar (0)